Info

Idag var jag inne på Löplabbet för att kolla på nya skor. Jag testade lite olika modeller, körde värsta intervju-stilen. Dels vill man ju veta en massor, dels kör jag den taktiken för att få känsla för om jag hamnat hos en insatt person. Det kändes det som att jag hade. Jag frågade även hur länge ett par löparskor egentligen räcker. Nu är det klart att han som stod där ville kränga dojor men han sa i alla fall 150 löptimmar som svar och det har jag hört sen tidigare. Insåg att det motsvarar ungefär mina senaste fem månader. Dessutom så har de blivit rätt hårda efter mycket springande under hösten och vintern så efter mer än ett ett år tillsammans så känns det som att det är dags att gå vidare. Hur som helst så fortsatte jag intervjun och det slutade med att jag köpte två par nya skor. Dels exakt samma modell som jag haft tidigare då det känns riskabelt att ändra något som funkat bra men framförallt lite dumt att börja konstra just nu så nära inpå Marathon. Trist bara att just den skon som jag alltid blir rekommenderad är den som ser absolut tråkigast ut, typ löparskornas Ecco-sko. Ja, ni ser ju skon till vänster på andra bilden. Alltså, den är inte ful men så försiktig och färglös. Dock är jag varken döv eller blind och har självklart hört och läst en massa om lättare skor. Därför införskaffade jag även ett par Adidas adizero Boston. De är ju inte i lättaste ligan men känns som en bra fasaöver-sko. Jag är ju van vid mina gamla skor, springer rätt stor mängd samt långa långpass så dessa känns som en bra test för att sedan kanske kunna köra med ännu lättare skor på sikt, om jag tycker det funkar bra. Och så var det ju trevligt att i alla fall dessa var lite mindre Ecco, de har en bra low tech-känsla som jag gillar. Dyrt blev det så nu blir det inga eleganta vårskor utanför löparspåret. Ja, det skulle vara ett par Ecco i så fall.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS