Info

Dags för långpass. Men idag var det en sådan här dag då man inte har något gratis. Då backarna inte känns lätta utan man får kämpa sig uppför och man bittert registrerar motvinden. Medan jag kämpade på i terrängen tänkte jag på stackars Emi som inte får springa på sex veckor och insåg hur glad man ska vara över att man kan springa. Bland det värsta jag vet är att vilja springa men inte kunna, vare sig det är pga skador eller tid. Det är en helt annan sak att välja att man inte vill springa. Jag kom att tänka på mina tre graviditeter. Jag ska absolut inte klaga för jag har mått bra alla tre gånger utan några större bekymmer men jag minns hur jag de sista veckorna längtade något så fruktansvärt efter 1) opastöriserad ost 2) att få springa, snabbt och långt. När jag tänkte på allt detta så kändes plötsligt backarna lite lättare. Blev totalt 33 km och jag höll ett bra långdistanstempo inom ett spann mellan 4,45-5,20 min/km. Sprang hela Lidingöloppet och sammanlagt blev det 33 km för benen.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. emiguner #
    mars 20, 2012

    Tack Tove! Klart jag vill springa men det är så tydligt att det inte går just nu, tar mig fram som en 90 år gammal kvinna. Gick till busshållplatsen häromdagen och när jag nästan var framme märkte jag att jag glömt plånboken. Började nästan gråta, var så otroligt långt tillbaka.

    HAr alltid haft respekt för de äldre, den bara ökar i detta tillstånd.

  2. mars 20, 2012

    Det låter bedrövligt. Men tänk så tjusiga skor du kan ha sen. Nu och när du blir gammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS