Info

Bytte om på jobbet och sprang 4 km uppvärmning tills jag var framme vid snutten mellan Lill-Jansskogen och Ropsten, den perfekta grusvägen för intervaller. Det var nämligen klassiska ”tusingar” på schemat. Körde 8 x 1 km och låg på ca 4,07 min/km. Kändes helt ok i benen trots gårdagens tröskelpass, också bra med en liten paus från terrängen då jag känt av mig ett ena knä så smått ibland. Precis när jag var klar så kom det två stora Stockholm Maraton-grupper som uppenbarligen också hade upptäckt himmelriket för intervallträning. Jag är så kluven till att träna i en jättestor grupp, kanske för att jag nästan alltid har sprungit själv och inte tänkt tanken på att kuta med någon annan. Men jag tänker att det nog inte är så dumt med gruppträning just när man ska pusha sig under ett hårt pass. Och faktiskt lite trevligt med sällskap också, jag börjar kanske bli lite mer social. Efter mina tusingar så sprang jag 4 km hem i 4,45-fart.

Jo, jag åt en mycket god kinabuffé som uppladdning inför dagens tuffa pass. Ville bara uppmärksamma er på det.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS