Info

Tröskelpass! Lång uppvärmning på 4 km och sedan 2 x 4 km snabb löpning, ambitionen är att springa i den fart som är gränsen för en innan man börjar ansamla mjölksyra i musklerna. Det är inte helt lätt att hitta nivån men jag låg på ca 4,23min/km, kunde dragit på lite till men bättre att vara på den säkra sidan. Kändes skönt att få upp ett bra tempo. Jag vilade en minut mellan tröskelpartierna. 2 km nedjogg innan jag sprang hem och åt öring som Olle hade lagat.

Det är ju inte så lätt att se på den här bilden och det var ju egentligen igår som var den ”stora dagen” då Jupiter och Venus låg alldeles intill varandra på himlen. Men även nu på kvällen såg man det tydligt och det är ju lite mäktigt att kika på medan man springer, jag läste att det var 40 år sen sist.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS