Info

Var på trevlig middag igår och imorse fick vi sova ända till klockan åtta. Herregud sådan lyx!  Åt en god frukost, sen väntade jag några timmar innan det var dags för veckans långpass. Efter någon mil stötte jag på Anders som hade sprungit två mil rätt in i skogen. Jag insåg att där, där har vi nästa nivå och blev lite sugen på att testa det totala vildmarksracet. Tänkte på hur bra det är med löpning, att alla kan hålla på med det på sitt vis och att det hela tiden går att utvecklas eller testa något annorlunda, om man vill, vilket gör att man aldrig behöver tröttna.

Lerigt i spåret och en hel del is kvar. Jag sprang 70 minuter och sen gjorde jag en farthöjning i ca 4 km för att därefter sänka tempot igen. Jag gillar när man är ute och springer länge och vädret hinner ändras under tiden. Det var molnigt när jag gav mig ut men fullt solsken när jag kom i mål. Blev totalt 33 km. Kan vara så att en lördag inte kan bli bättre än såhär. Särskilt inte när hela familjen ska på middag även ikväll. Halleluja!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS