Info

Det här med att springa i en liten kjol med tillhörande tights, det känns oerhört långt bort för mig. Det finns ju liksom inget som skulle vara skönt eller för den delen snyggt med detta. Men jag kanske är ensam om att vara skeptisk för flera märken har numera den här löparkjolen, dels det fina Gyakusou/Nike-samarbetet men även vanliga Nike och en del andra. För kjolälskare så är det i för sig bra för det kanske får dem att börja springa.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. mars 9, 2012

    Älskar min skort!!! ÄLSKAR DEN! Våga vinn, Tove!
    http://lftec.blogspot.com/2011/08/going-for-run.html

  2. mars 10, 2012

    Ah! Elegant! Ska erkänna att jag även såg en tjej när jag vara ute och sprang idag som hade en sk skort och det var faktiskt snyggt. Men för mig är det långt bort men ja, det handlar mer om mig än om skorten. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS