Info

Jorå, jag harvar vidare med mina chin-ups. Nu klarar jag nio stycken på raken så det går sakta men säkert framåt. Jag kör ju mitt program och idag var serien 7-6-5-6-7. Var preciiiis så jag klarade de sista två där på slutet. Den här bilden på mig tycker min dotter är jättepinsam. Det kanske den är. Men jag tycker att alla människor har rätt att göra V-tecknet efter en sån här radda chin-ups.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS