Info

Jag är så innerligt trött på min löparmössa (som jag dessutom har i samma svarta färg i två ex). Men jag har tänkt att jag ska härda ut och inte köpa någon ny för det är ju snart vår ute och då behövs inga mössor. Idag insåg jag att det bara är att ge upp för det är inte vår, det är vinter. Drog därför och införskaffade en ny blå mössa efter jobbet. Därefter så var jag ute med några kompisar. Vem var på samma ställe om inte Lionel Richie! Han kvalade in på min blogg eftersom han en gång i tiden hade en hit som hette Running with the night. Vilket sammanträffande!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS