Info

Så länge jag kan minnas har jag älskat godis. När jag var liten så väckte jag mina föräldrar så fort jag vaknade på lördagen, krävde veckopeng och sprang därefter omedelbart till affären. Ja, ungefär så har det fortsatt. När jag rest utomlands så har jag säkrat upp med medhavt svenskt godis, ja ni fattar nivån. Helt ärligt, till slut så insåg jag att såhär kan jag, en 36-årig vuxen människa, inte ha det – sicken skit det är i det där smågodiset! Nu har jag sen ett tag tillbaka lyckats med det omöjliga, nämligen att bara äta godis två gånger i veckan. Istället får jag knapra på såna här präktiga grejer som på bilden om kvällarna (jag menar inte att detta är hälsoprodukter men jämfört med godis så är det ju tusen gånger bättre utan massa färgämnen). Fast de här frysta körsbären som Emi tipsade om, de är osannolikt goda för att inte vara godis. Dessutom har jag läst att körsbär innehåller melatonin som är ett naturligt sömnhormon. Det betyder alltså att körsbär skulle få en att sova bättre. Och det är ju bra om man ska gå upp tidigt och springa.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. mars 7, 2012

    men nu är de alltid slut! köpte du upp hela lagret?!?! smart!
    älskar dem!

    • mars 7, 2012

      Jag vet, de är helt slut på Skeppet. Men på Willys finns dem – köpte fyra paket sist så skynda dig innan jag är där igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS