Info

Kanske den finaste långrundan hittills i år. Frost på träden, solen som sken och snöflingor som sakta föll. Sprang till Koltorp och sedan hela Lidingöloppet och avslutade med 3 extra km. Blev totalt 36,5 km. Skulle hålla ett tempo på ca 5-5,30 per minut. Mötte syrran som var ute och promenade så det var trevligt. I öronen hade jag en massa bra musik. Precis i början av sista milen skymtade jag en kille längre fram, jag pinnade på och sprang om honom. Tittade på klockan och insåg att jag sprang för fort. Fick sänka tempot och blev således omsprungen av honom vilket var nesligt. De allra sista kilometrarna började det kännas rejält i kroppen så det var skönt när jag slutligen kom ut på rak barmark igen.Känslan i kroppen efter ett långpass, den är bäst.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. mars 5, 2012

    men du ser lite blek ut tove

    • mars 5, 2012

      Ja jag ser oerhört blek ut. Dessvärre har just det förföljt mig genom hela livet när jag tränar. Andra blir friskt rosiga medan jag blir vampyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS